Ajuts a empreses del sector turístic

Sou a: Inici / Professionals / Ajuts a empreses del sector turístic

Benvolguts/des,

Per al vostre coneixement us comuniquem que aquest Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant la resolució EMC/2810/2020 publicada al DOGC el dia 9 de novembre, ha aprovat les bases per a una nova ajuda a autònoms i empreses del sector turístic a Catalunya.

L’objecte d’aquestes bases és regular les condicions per a la concessió de subvencions a autònoms i empreses del sector turístic, afectats econòmicament per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19, per compensar l’evident pèrdua econòmica del sector i garantir la continuïtat de la seva activitat.

El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible a l’apartat Tràmits de la web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat ) i al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat ).

Properament és publicarà la Convocatòria al DOGC on s’indicarà el termini per a la presentació de sol·licituds.

El procediment de concessió és el de concurrència no competitiva, i les sol·licituds es resoldran per ordre cronològic de presentació, quan s'hagin efectuat les verificacions oportunes, i fins a exhaurir el pressupost.

Més informació