Salou en Directe

Salou en Directe

Sou a: Inici / CA / Descobreix Salou / Sobre Salou / Salou en Directe
Descobreix les webcams de Salou i enamora't de la capital de la Costa Daurada.

 

 

Webcams de Salou

Espigó del Moll

El port de Salou és un dels llocs més emblemàtics del municipi. Contempla des d'aquí el moviment de les ones o admira el majestuós monument als Pescadors.

Platja dels Capellans

És una petita platja situada en el nucli urbà, de suau pendent i molt segura. Disposa de gran quantitat de serveis i instal·lacions, així com d'una zona reservada per a esports nàutics. Disposa també d’una zona de pins.

Cala dels Llenguadets

La cala de Llenguadets té una bellesa singular ja que és el lloc ideal per gaudir d'una de les millors postes de sol del municipi. A més, el Camí de Ronda uneix Llenguadets amb la platja dels Capellans.

Punta Prima

Cala Vinya: Cala de reduïdes dimensions però que disposa de tot tipus de lloguer de serveis. Cala Font: Petita cala d’arena a Cap Salou. Les seves aigües tranquil·les i cristal·lines permeten veure el fons marí. De fet, es tracta d'un dels millors llocs de la Costa Daurada per a la pràctica del snorkel. La Penya Tallada és una cala petita, de gran bellesa natural i envoltada de pins i vegetació autòctona, situada entre la Punta Roja i la paret rocosa que s’endinsa al mar coneguda com la Penya Tallada.