El Mundial de Ral·lis converteix de nou a Salou en epicentre de l'automobilisme

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / El Mundial de Ral·lis converteix de nou a Salou en epicentre de l'automobilisme
La capital de la Costa Daurada celebra dues noves edicions del Ral·li RACC i del Ral·li Costa Daurada, aquest últim amb cotxes mítics d'altres èpoques

Salou torna a acollir per dotzena vegada el Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, una competició esportiva on participen els millors pilots de ral·li del món. Una experiència única en què els grans protagonistes del motor i corredors de ral·li recorreran els carrers del centre urbà de Salou, convertint-se en un dels grans esdeveniments automobilístics a nivell mundial puntuable per la FIA World Rally Championship i la FIA Junior Rally Championship. Així mateix, el municipi acollirà, a finals d'octubre, el Ral·li RACC Legend 2016 amb cotxes mítics de l'automobilisme.
La competició tindrà lloc des del 13 al 16 d'octubre. El mateix dia 13 el Ral·li RACC sortirà de Salou on es realitzarà el shakedown sobre pista mixta, es dirigirà cap a Barcelona per dur a terme la prova especial urbana a la part baixa de la muntanya de Montjuïc i finalment tornarà al parc tancat de Port Aventura World.

Entre els dies 14 i 16 d'octubre, Salou, Port Aventura World i la demarcació de Tarragona prendran el relleu convertint-se en els nuclis principals on aniran els competidors de la cursa consistent en 19 trams cronometrats amb un total de 321 km dels 1.057 km de què consta l'itinerari. Es dividirà en tres jornades completes de carretera, el dia 14 es donarà l'etapa de terra i mixta, i els dies 15 i 16 les etapes d'asfalt.

A part de la prova puntuable del campionat del món, la Costa Daurada centre acollirà també, els dies 28 i 29 d'octubre, el Ral·li RACC Legend 2016, que està organitzat per l'organització de la Escuderia Baix Camp, EBC Classics juntament amb altres clubs del territori. Aquest esdeveniment esportiu reuneix vehicles esportius de velocitat i regularitat d'altres èpoques, i recorre alguns dels trams històrics de la província de Tarragona. En total, 50 km cronometrats i 550 km de recorregut total amb algunes de les proves celebrades el divendres nit i altres recorrent els carrers de Salou.

×