El patronat de Turisme de Salou participa en una nova edició dels Irish Travel Trade Awards a Irlanda

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / El patronat de Turisme de Salou participa en una nova edició dels Irish Travel Trade Awards a Irlanda
Es tracta d’un dels esdeveniments amb més prestigi del sector del turisme local irlandès
El regidor va lliurar entre els assistents de  una estada a Salou a un hotel de PortAventura i la Oficina de Turisme de Dublín va lliurar els vols per a dues persones

El Patronat de Turisme de Salou ha participat un any més, de manera activa, en la 26ª edició dels Irish Travel Trade Awards a Irlanda. Aquests premis tenen un caràcter anual i estan organitzats per un mitjà de comunicació irlandès  dins del sector del turisme- Irish Travel Trade News- i volen reconèixer en forma de premis a aquelles empreses que han representat l’excel·lència en la promoció i serveis als seus clients.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, assegurava que la presència de Salou per reforçar la marca és molt important i ha recordat que aquest 2016 el mercat irlandès ha sofert un increment de pernoctacions entre gener i octubre d’un 22,5%. Per Presas, un acte amb aquesta difusió “ens beneficiarà com a destinació ja que es tracta d’un dels esdeveniments amb més prestigi del sector del turisme local irlandès i es tot un honor poder formar part dels sponsors d’aquesta gala” a més de remarcar “el gran coneixement que té aquest mercat de la marca Salou i una gran fidelitat”.

Enguany, el Patronat de Turisme -junt amb d’altres empreses com Amazing Thailand, Tourism Malaysia, Turkish Airlines o la delegació de l’oficina Espanyola de Turisme a Irlanda,  ha tornat a ser esponsor del sopar de Gala de  la ITTNews Awards, disposant d’un espai a la sala de benvinguda amb material promocional de Salou.  El regidor de Turisme, Benet Presas, va ser l’encarregat de dur a terme el lliurament dels premis Best River Cruise Company  i Best Car Rental Company; a més d’entregar entre els assistents una estada a Salou a un hotel de PortAventura; mentre que l’Oficina de Turisme de Dublín va lliurar els vols per a dues persones.

L’hotel Clayton Hotel Burlington Road, de Dublín, va ser l’escenari d’aquesta nova edició dels premis.