El Patronat de Turisme de Salou promociona la destinació entre els agents de viatge italians per atraure turisme escolar

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / El Patronat de Turisme de Salou promociona la destinació entre els agents de viatge italians per atraure turisme escolar

El Patronat Municipal de Turisme de Salou treballa per obrir nous mercats i desestacionalitzar el turisme a la capital de la Costa Daurada. Per fer-ho, s’han impulsat una sèrie de contactes amb professionals del turisme escolar, aprofitant les propostes d’oci que té Salou, a més a més de l’oferta de sol i platja i la gran varietat en allotjaments.

En aquest àmbit de treball, representants dels proveïdors italians del turisme escolar com Competition Travel (Roma), Grimaldi Tours (Nàpols), Spagnamania (Roma), Compagni di Viaggio (Milà) i Panda Avventure (Roma),van visitar la destinació el passat divendres on van ser rebuts per representants del Patronat de Turisme de Salou. La trobada, que va cloure amb un sopar al Restaurant Arena, va generar molta receptivitat entre els professionals del sector.

Els agents de viatge italians, que es van desplaçar a la Costa Daurada a la recerca d’una destinació adaptada al perfil dels estudiants italians, van voler conèixer les instal·lacions del parc temàtic Port Aventura, i també van visitar Tarragona, Reus i les Terres de l’Ebre.

 

 

×