El Patronat Municipal de Turisme de Salou invertirà 115.000 € en campanyes de promoció als mercats britànic i irlandès

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / El Patronat Municipal de Turisme de Salou invertirà 115.000 € en campanyes de promoció als mercats britànic i irlandès
El Patronat Municipal de Turisme de Salou invertirà 115.000 € en campanyes de promoció als mercats britànic i irlandès

L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Turisme, Benet Presas, a la World Travel Market. Foto: ©Ajuntament de Salou

El Patronat Municipal de Turisme de Salou destinarà, l’any vinent, 115.000 euros en campanyes de màrqueting i promoció al Regne Unit i Irlanda, dos mercats que són d’una gran importància per a la capital de la Costa Daurada.

L’alcalde de Salou i el regidor de Turism, Pere Granados i Benet Presas, respectivament, van anunciar en el marc de la fira World Travel Market, celebrada a Londres aquest mes de novembre, que el Patronat de Turisme de Salou continuarà reforçant al llarg de 2015 accions que permetin donar a conèixer els atractius i valors de Salou al públic britànic.

De fet, la participació de l’alcalde de Salou i el regidor de Turisme a la World Travel Market va permetre definir les primeres accions de promoció de la destinació per aquests mercats, que es concretaran a la revista Irish Travel Trade.

L’excel·lent qualitat de les nou platges de Salou, la variada oferta d’allotjament i també les riques propostes en oci, són els principals valors que tenen en compte els mercats britànics i irlandès a l’hora d’escollir la capital de la Costa Daurada com a destinació objectiu de les seves vacances. Però a aquests elements cal afegir un altre aspecte, la proximitat de la destinació amb els aeroports de Reus i Barcelona.