Ferrari invertirà 100 milions d’euros en el parc temàtic Ferrari Land a Port Aventura

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Ferrari invertirà 100 milions d’euros en el parc temàtic Ferrari Land a Port Aventura

 Ferrari invertirà 100 milions d’euros en el parc temàtic Ferrari Land a Port Aventura

L’escuderia Ferrari construirà el parc temàtic Ferrari Land a Port Aventura, un projecte que estarà operatiu el 2016 i que suposarà una inversió de més de 100 milions d’euros. El Cavallino Rampante té un parc d’atraccions propi, el Ferrari World, a Abu Dabi i el projecte de Port Aventura serà el primer d’aquestes característiques a Europa.

Ferrari Land ocuparà una superfície de 75.000m2 i tindrà atraccions per a tots els públics d’entre les quals hi destacarà l’accelerador vertical més alt i ràpid dels que hi ha instal·lats a Europa i una muntanya russa que simularà la conducció del vehicle de la companyia. L’àrea temàtica també inclourà el primer hotel temàtic de Ferrari, de 5 estrelles, amb 250 habitacions, restaurants i zones amb simuladors de conducció de cotxes de carreres. 

L’arribada de Ferrari reforça l’estratègia de Port Aventura de crear, any rere any, nous referents de nivell internacional per posicionar el parc i Salou com la millor destinació d’oci familiar d’Europa, com una de les marques més valuoses de turisme familiar. 

×