Salou a la fira Holiday World Show Dublin, la fira de turisme més important del mercat irlandès

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou a la fira Holiday World Show Dublin, la fira de turisme més important del mercat irlandès

Ahir es va cloure la fira de turisme més important del mercat irlandès, la fira Holiday World Show Dublin que arriba enguany a la seva 25ena edició. Del 24 al 26 de gener expositors vinguts de 50 països, i més de 1.000 professionals del sector s'han donat cita a Dublin. La fira, eminentment adreçada al públic final, també va destinar tot un matí als professionals principalment d'agències de viatges.

És el primer cop que Salou i Cambrils comparteixen mostrador a la fira de Dublin, i la decisió ve donada per la importància del mercat en els dos municipis, fent que els territoris siguin les principals destinacions del mercat irlandès. Això ho demostra el fet d'havent-se incrementat des de l'any 2011 les arribades a l'aeroport de Reus arribant l'any 2013 a les 13.384.

Ubicats dintre de l'estand de Turespaña, l'espai dels dos municipis es complementa amb dos mostradors de Port Aventura, fet que crea un entorn propi de la Costa Daurada molt valorat per la complementarietat de les propostes i ofertes.

Cal destacar la gestió aconseguida per l'àrea de premsa de l'OET fent coincidir l'emissió d'un programa de viatges, Getaways, gravat a la Costa Daurada, i, entre altres municipis, a Salou, Cambrils i PortAventura, de la cadena de televisió RTE, el dia abans de la inauguració de la fira, fet que ha provocat nombroses consultes en el mostrador, compartir pels municipis. Els redactors i càmeres de la televisió van participar l'any passat en un presstrip a la zona i a PortAventura. El programa es tornarà a emetre per Irlanda del Nord per la televisió BBC el dilluns 27 de gener.

SALOU EXPERIENCE

Els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils, Vila-seca, juntament amb Port Aventura i Costa Daurada han creat el “Salou Experience”, un nou producte que promocionarà la destinació al mercat irlandès. La presentació i el llançament del “Salou Experience” es va fer el passat cap de setmana, a través d’un programa de màxima audiència a la televisió irlandesa, el “The Saturday Night Show”, que emet al canal RTE, i que va registrar una audiència superior als 200.000 espectadors. En el transcurs del programa es van emetre dos espots televisius sobre Salou i la Costa Daurada i també es va fer un concurs que va sortejar un paquet “Salou Experience” per a quatre persones que incloïa: transport, allotjament, entrades a PortAventura, Aquópolis i Lumine Golf Beach Club, així com excursions, a més a més d’un premi de 3.000€ en metàl·lic.

Podreu veure l'anunci original al minut 16:15 seguint aquest enllaç:

http://www.rte.ie/player/es/show/10368139/

El perfil del públic final de la fira Holiday World Show Dublin és principalment  familiar, amb una mitjana de tres fills per família, i que en conseqüència s'interessa notablement per l'oferta dels dos municipis certificats tots dos com a DTF, destinacions de turisme familiar, i per l'oferta de PortAventura. Irlanda és un dels països amb quotes de natalitat més altes d'Europa i els seus viatges vacacionals es realitzen principalment a la primavera.

L'estand de PortAventura, Salou i Cambrils ha estat visitat, entre d'altres per l'Embaixador d'Espanya a Irlanda, Javier Garrigues, i pel Director de l'Oficina Espanyola de Turisme, Gonzalo Ceballos, que han avançat possibles noves connexions des d'Irlanda cap a l'aeroport de Reus i que en breu s'acabaran de concretar.

Com a reclam la fira ha llançat ofertes i descomptes per a les persones de la tercera edat i per a les parelles que busquen informació pel seu viatge de Lluna de Mel, fet que ha provocat també molta afluència de visitants d'aquests segments, importants per la seva desestacionalització.

L'any 2013 més de 1.2 milions de turistes irlandesos van passar les seves vacances a l'Estat Espanyol, i el motiu del viatge principalment van ser les platges, els paisatges, els city breaks i l'oferta cultural.