Juanjo Fuster, un dels ‘instagramers’ més influents de Catalunya i Espanya, retransmet el Cós Blanc de Salou

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Juanjo Fuster, un dels ‘instagramers’ més influents de Catalunya i Espanya, retransmet el Cós Blanc de Salou
El popular ‘iger’ va apropar la festa als més de 72.000 seguidors que té a Instagram amb una sèrie de vídeos en directe, ‘stories’ i un àlbum amb 10 fotografies.

El Cós Blanc, el punt culminant de la festa major d’hivern de Salou, va tenir enguany un convidat d’excepció, el popular ‘instagramer’ tarragoní Juanjo Fuster (@juanjofuster), un dels principals ‘influencers’ d’aquesta xarxa social a Catalunya i a Espanya. Juanjo Fuster va apropar als més de 72.700 seguidors que té al seu compte la festa del Cós Blanc de Salou, amb una sèrie de vídeos en directe, amb populars i divertides ‘stories’ i amb un àlbum amb 10 fotografies que, a hores d’ara, ja han generat més de 1.500 “m’agrada” i 125 comentaris, la gran majoria dels quals expressant el desig de viure l’experiència a la pròxima edició.

Cós Blanc Salou

Cós Blanc Salou

Cós Blanc Salou

Cós Blanc Salou

“Aquí teniu un àlbum de lo espectacular que ha estat el Cós Blanc a Salou aquesta nit: unes 30.000 persones al carrer, més de 20 tones de confeti, quasi trenta carrosses i molta música i llum”. Amb aquest text i les etiquetes #VisitSalou, #Salou i #CosBlanc18, Juanjo Fuster va anar capturant, un a un, els moments màgics del Cós Blanc i retransmetent l’essència d’aquesta festa carnavalesca.

Stories

Prèviament a la celebració del Cós Blanc, Juanjo Fuster va agafar forces al restaurant Cook & Travel, de l'hotel Regente Aragón, i també va fer fotos d’alguns dels plats que va compartir a les xarxes socials.

Cook & Travel

Cook & Travel

Cook & Travel

Cook & Travel

×