L’Aliança Turística present un any més a FITUR

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / L’Aliança Turística present un any més a FITUR
FITUR, una de les fires turístiques més importants del món (del 28 de gener a l'1 de febrer a IFEMA, Madrid) rebrà per primer cop els 4 municipis de la Costa Daurada (Salou, Vila-seca, Reus i Cambrils) a més de PortAventura, sumant d'aquesta manera esforços amb Tarragona en la promoció de la regió.

Enguany per primer cop els quatre municipis de la Costa Daurada, Vila-seca La Pineda Platja, Salou, Reus i Cambrils, a més de PortAventura, sumaran esforços amb Tarragona. La presència de les destinacions serà en un espai singular dins de l’estand de Catalunya, en una de les fires turístiques més importants del món: FITUR, 120m2 pensats perquè els empresaris tinguin una zona de treball i tinguin els seus contactes professionals.

PortAventura també aprofitarà aquesta fira per presentar les seves destacades novetats per aquest 2015, nova presència del Cirque du Soleil, el projecte Ferrary Land, etc. i mantenir també contactes amb els principals operadors turístics desplaçats a la fira.

La recuperació del mercat nacional que es va començar a entreveure durant la temporada passada, el 41% dels turistes durant el 2014 respecte el 39% al 2013 en els municipis de la Costa Daurada centre, justifica enguany més que mai que els esforços adreçats a aquest mercat siguin superiors i la primera acció és la presència en aquesta fira que obre el calendari de promocions a l’Estat Espanyol i que permet tant la vessant professional, des del dimecres 28 de gener fins divendres 30, com la promoció a públic final durant el cap de setmana.

A la consolidada feina conjunta feta per part dels Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, i més recentment Reus, des de fa més de deu anys, s’hi suma enguany l’oferta de Tarragona.

Treballar per millorar la promoció nacional, aportant cada destinació la seva oferta singular, és sens dubte un dels objectius d’aquest any. No és el primer cop que Tarragona s’afegeix a una promoció dels municipis de la Costa Daurada central, havent fet una primera acció a la ciutat de Santander fa uns anys, activitat adreçada a públic final en un gran centre comercial.

Per tot, FITUR es convertirà durant els dies de professional en una plataforma de networking professional per donar a conèixer i treballar contactes nacionals i internacionals.

Amb més de 120.231 visitants professionals en l’edició 2014 i 97.549 visitants no professionals durant el cap de setmana, FITUR està considerada com la fira turística més destacada del calendari estatal en la que es donen cita expositors  de tot el món. Empresaris turístics de la Costa Daurada aprofiten cada any aquesta fira per tacar els darrers contactes i converteixen així els 120m2 de l’estand conjunt en un concorregut centre de negocis.

×