La Costa Daurada acull un benchmark sobre turisme familiar

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / La Costa Daurada acull un benchmark sobre turisme familiar
Prop de 30 professionals de diferents punts de Catalunya han participat en aquesta edició

La Costa Daurada va acollir ahir, 20 de setembre, un benchmark sobre turisme familiar organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. La jornada es va desenvolupar als municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca, destinacions certificades amb el segell de turisme familiar de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. 

La trobada d’enguany ha servit per posar en valor el model d’aliança turística d’aquests municipis, una col·laboració única a Catalunya. En aquest sentit, els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, juntament amb la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), que engloba al sector empresarial d’allotjament i restauració de la província, treballen conjuntament per promoure el turisme a la destinació. 

Prop de trenta representants de diferents empreses privades i entitats públiques van participar en aquesta jornada de treball i van gaudir de diferents experiències que s’oferten a la Costa Daurada. 

La jornada va arrencar a l’Hotel Resort, Sport & Spa Estival Park de la Pineda Platja, on, Marta Farrero, Directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, va parlar de la gestió conjunta de la promoció turística a la Costa Daurada, i del model pioner amb participació pública i privada de la gestió de l'impost sobre estades turístiques dels municipis Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda. 

Després de visitar les instal·lacions del complex, els assistents es van traslladar a l’Estació Nàutica de Costa Daurada, ubicada a Salou, des d’on van efectuar un trajecte fins a Cambrils en llanxa ràpida. A la tarda, van descobrir, de primera mà, els encants del Parc Samà i, per últim, el Càmping & Resort Sangulí Salou va mostrar els atractius que l’ham portat a ser un dels guanyadors del premi ANWB al Càmping de l'Any 2018.

Tot plegat, una jornada intensa i molt profitosa que contribueix a l’enfortiment de vincles entre agents i ha mostrat alguns dels atractius del territori. 

×