La Costa Daurada es promociona a França

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / La Costa Daurada es promociona a França

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i els municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca han estat presents aquest mes de març a la fira Tourissima de Toulouse. Aquesta acció forma part de la campanya de promoció conjunta que la Federació Hotelera de Salou, Cambrils i Vila-seca i les Associacions Provincials d’Apartaments i de Càmpings porten a terme pel desplegament del pla de gestió de l’impost d’estades turístiques 2015.

La fira Tourissima representa una bona plataforma de promoció, donat que la seva àrea d'influència és la regió d'Alt Garona, amb una població d'1,2 milions d'habitants, i la seva capital, Toulousse, és la quarta ciutat més important de França, amb 440.00 habitants.

L'acció incorporava un estand propi i una imatge centrada en el turisme familiar i l'oferta complementària dels municipis de la destinació. En aquest sentit, s'ha traslladat al públic assistent la informació relativa a l'oferta hotelera, de càmpings i d'apartaments, i l'oferta cultural de la Costa Daurada. Per reforçar més la comunicació s'ha traslladat tota la informació relativa al 20è Aniversari de PortAventura i les novetats del parc per a la propera temporada com és el Cirque du Soleil. Durant els dies que ha durat la fira s'han dut a terme activitats d'animació infantil amb la participació dels personatges de PortAventura.

 

×