La Costa Daurada es promociona a Rússia

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / La Costa Daurada es promociona a Rússia
El Patronat de Turisme de la Diputació, juntament amb Salou, Cambrils i Vila-seca, participen en una campanya turística itinerant a Moscou i altres destacades ciutats

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i els patronats de Cambrils, Salou i Vila-seca han participat en un roadshow (campanya itinerant per promoure una marca) a Rússia organitzat per l'operador turístic Coral Travel. Més de 600 agències han estat convocades a les cinc presentacions que s'han dut a terme a les ciutats de Moscou, Perm, Ufa, Krasnodar i Rostov-on-Don, situades a l’oest i el sud de la Federació Russa. A més dels patronats de Turisme, la representació de la Costa Daurada també compta amb PortAventura, cinc grups hotelers i l'Agència Catalana de Turisme. Aquesta acció s'emmarca en l'acord per a la gestió conjunta i coordinada dels imports derivats de l'impost de les estades turístiques, acordat també amb la Federació de Turisme.

La representació de la Costa Daurada assistent al roadshow a Rússia és encapçalada pel director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono. També hi assisteixen representants de Salou-Cambrils-Vilaseca, PortAventura i empresaris de Besthotels, Ohtels, Grupo Reside, Grup Palas i 4R. A més, representants de Coral Travel i de Viatges Olympia acompanyen el grup.

Per tal d’afavorir la comercialització de la destinació Costa Daurada des de l'operador turístic Coral Travel s’organitzen presentacions sobre Catalunya, la Costa Daurada, els municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca i les empreses participants, on cada representant mostra de forma detallada la seva oferta.

Per part de la delegació de la Costa Daurada es valora positivament la participació al roadshow organitzat per Coral. Així, Eduard Farriol, president de l’Associació Hotelera Salou, Cambrils, la Pineda, comenta que "en un context que es preveu molt difícil, ara el que cal en aquest mercat és mantenir el vincle amb els nostres principals compradors".

La Costa Daurada segueix liderant aquest mercat en l'àmbit català i espanyol, i esdevé el seu segon mercat internacional en nombre de clients.

×