Música, moda, màgia i focs artificials omplen les “Nits Daurades” de Salou

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Música, moda, màgia i focs artificials omplen les “Nits Daurades” de Salou
La capital de la Costa Daurada celebra la seva festa estival per excel·lència amb un extens programa d'activitats i les actuacions estrella del Mag Lari, Dani Martin, Extremoduro i Els Diables.

Salou celebra a partir d'aquest dijous la seva Festa Major més esperada de l'estiu, les “Nits Daurades”, amb una sèrie d'activitats lúdiques populars per fer gaudir als seus veïns i visitants i dirigides a tota la família. La capital de la Costa Daurada aposta aquest any, entre unes altres, per les actuacions d'artistes com el Mag Lari, Dani Martin, Extremoduro i Els Diables, així com per espectacles pirotècnics.

La pistonada de sortida de les Nits Daurades tindrà lloc dijous que ve 7 d'agost amb la llegida del pregó de la festa major d'estiu, que serà a càrrec del periodista Joan Calç Sánchez.

El pregó donarà inici a una setmana d'activitats en la qual la música tindrà un rol important. Així, el 8 d'agost, Extremoduro, una de les bandes més reconegudes del rock espanyol, omplirà amb la seva música el Camp Municipal de Futbol de Salou. En aquest mateix escenari es va a dur a terme l'endemà passat, el concert de Dani Martin, conegut per haver estat el compositor, capdavanter i vocalista del grup El Canto del Loco. Amb un altre estil totalment diferent, el mític grup Els Diables farà vibrar als assistents el 14 d'agost amb els èxits més sonats de la seva època.

Focs artificials, activitats infantils, tradició i cultura completaran l'agenda d'activitats de les “Nits Daurades” de Salou, que arriben aquest any amb un nodrit programa de més de vint propostes de caràcter gratuït aptes per a tots els públics i totes les edats. En aquest sentit, un dels plats forts serà l'actuació del Mag Lari, que omplirà de màgia i il·lusió la nit del dimecres 13 d'agost. Les Nits Daurades s'estendran fins al 15 d'agost.

Amb aquesta celebració, Salou, situada a 100 quilòmetres de Barcelona, es consolida com un dels centres d'oci més importants del Mediterrani. La capital de la Costa Daurada ofereix una variada oferta d'activitats per a tot tipus de visitants, des de famílies, a joves passant per esportistes i públic sènior.

×