Salou acollirà la primera edició del Mediterranean Tourism Meeting

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou acollirà la primera edició del Mediterranean Tourism Meeting

El proper 25 de març, el Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà la primera edició del Mediterranean Tourism Meeting, un congrés d’abast internacional organitzat de forma conjunta per La Vanguardia i l’Open Energy Institute (OEI).

La finalitat d'aquest Congrés és posar de manifest els nous reptes i oportunitats que té per davant el sector turístic –especialment la Costa Daurada i l'àrea Mediterrània-. Ens trobem davant una conjuntura en què el turisme està canviant ràpidament, no només en referència a les noves tendències, sinó també quant als canals de distribució. Davant aquest nou escenari, creiem que és el moment d'impulsar punts de trobada que, com aquest Congrés, ens obrin la porta a debatre i aprofundir sobre els nous camins i reptes que està afrontant i haurà d'afrontar el turisme.

A través de les diferents ponències s'analitzarà el futur d'aquesta indústria i es proporcionaran els elements necessàries per augmentar la competitivitat del sector; també s'abordarà la incidència que tenen el Màrqueting i les noves tecnologies en els anhels del nou viatger. Així doncs, el Meeting serà el lloc idoni per conèixer nous corrents, parlar d'innovació i realitzar networking al voltant del sector turístic. En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados, ha destacat que “Salou mereixia tenir una trobada d’aquest nivell ja que tenim prou capacitat per liderar-ho com a primera destinació de sol i platja de Catalunya i de les més importants d’Espanya”.

El regidor de Turisme, Benet Presas, per la seva part, ha fet una reflexió “al voltant dels nous canals de comercialització que s’estan imposant al món turístic. Debatre i reflexionar al més alt nivell sobre aquestes i d’altres qüestions ens farà créixer en coneixement”.