Salou assisteix a la primera fira organitzada per Herman&Vandamme

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou assisteix a la primera fira organitzada per Herman&Vandamme

El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Salou ha participant en la primera Fira organitzada per la companyia d’autocars Herman&Vandamme a Menen. La Capital de la Costa Daurada ha tingut representació amb un mostrador i la visita del Director del Patronat, Juan Carlos Capilla. Segons ha explicat Capilla, “Salou ha disposat d’un espai on la venda directa al client final ha estat tot un èxit, amb quasi 1500 reserves”.

El Director del Patronat de Turisme ha afegit que “el mercat belga és fidel al nostre municipi i des del Patronat s’ha volgut donar suport a l’acció en la que han participat un gran nombre d’empresaris locals. L’augment del mercat del Benelux beneficia directament a Salou i la consolidació del mercat sembla un fet ja que l’economia és estable”. Destacar que Herman&Vandamme té un radi d’acció que engloba també part del mercat francès.

Es tracta d’una fira adreçada al públic en general i que en la seva 1ª edició ha superat totes les expectatives omplint gran part dels viatges a Salou i preveient augmentar-ne els