Salou assisteix a Madrid Golf Experience, la Gran Festa del Golf

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou assisteix a Madrid Golf Experience, la Gran Festa del Golf
El canvi de format i d'ubicació al Centre de Tecnificació de la Federació de Golf de Madrid marca un abans i un després en la seva aposta per a la promoció d'aquest esport.

Salou va assistir, un any més, al Madrid Golf Experience, que celebrava una nova edició del 8 al 10 de maig, amb l'objectiu de promocionar el municipi com una destinació idònia per rebre turisme interessat en aquest esport, tant per les instal.lacions i camps que es troben situats en el municipi com per la seva oferta de qualitat en serveis i l'entorn natural.

Milers de persones es van acostar fins a les magnífiques instal.lacions del Parc Esportiu "Puerta de Hierro" per a gaudir, en un marc incomparable de tornejos, clinics, fittings, classes gratuïtes, zona per a nens, concursos, simuladors i multitud d'activitats organitzades per a apropar a tothom a aquest meravellós esport.

A més, dues carpes van acollir als 70 expositors presents al certamen. Des de les Oficines de Turisme de les Comunitats Autònomes d'Espanya que busquen fidelitzar a l'afeccionat i augmentar la seva quota al destí fins a les botigues amb el millor material, turoperadors, carrets elèctrics, tecnologia aplicada al golf, banca, assegurances i salut.

Ha estat el primer cop a Espanya que un esdeveniment d'aquestes característiques s'ha celebrat a l'aire lliure i en una de les instal.lacions esportives. El canvi de format i emplaçament ha estat valorat pels expositors com un encert.

Els objectius d'aquest esdeveniment han estat el d'atreure a visitants que no estaven familiaritzats amb aquest esport, contactar de manera directa i activa amb el públic objectiu, enfortir les relacions professionals amb el món del golf, compartir amb els proveïdors del sector i construir aliances comercials, entre d'altres.

Aquesta innovadora aposta ha sorprès gratament als aficionats ja que per primera vegada, han estat els autèntics protagonistes de l'event.

Cares conegudes i grans aficionats al golf com Ángel Nieto, Óscar Higares, Blanca Fernández-Ochoa, Esperanza Aguirre, Bernard Schuster, Jesús Álvarez i Verónica Mengod, entre d'altres, ha visitat Madrid Golf Experience recolzant amb la seva presència el major esdeveniment per a jugadors, aficionats i professionals del món del golf a Espanya.