Salou, en el córner de Costa Daurada, es promociona al Saló Internacional de turisme

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou, en el córner de Costa Daurada, es promociona al Saló Internacional de turisme

Salou ha estat present a la fira B-Travel, la 24ena edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya, a Barcelona entre el 17 i el 19 d’abril.

S'ha promogut l’oferta turística entre el públic català que ha assistit al certamen, a partir d’aquesta edició, amb una orientació més clara cap a les experiències turístiques i que agrupa tots els actors que poden intervenir durant l’organització d’un viatge i les diferents maneres de viatjar.

Tant la Costa Daurada com les Terres de l’Ebre han participat al B-Travel sota la modalitat córner, amb un mostrador propi per a cada una de les marques i dins d’un estand compartit. Tot plegat amb l’objectiu de promoure la seva oferta entre el públic català, un mercat de gran importància. A Salou el mercat català representa un 13,5% dels seus visitants. La fira ha tingut lloc al Recinte Montjuic.

Hi han tingut presència diferents patronats i oficines de Turisme d'arreu de la demarcació, a més del Consell Comarcal de la Conca de Barberà – Ruta del Cister, Aquópolis Costa Daurada, PortAventura, l’Estació Nàutica Costa Daurada, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació Hotelera Salou – Cambrils – La Pineda i l’Associació Priorat Enoturisme.