Salou es promociona al mercat polonès

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou es promociona al mercat polonès
Trenta-quatre agents de viatges del touroperador ITAKA, de Polònia, han visitat Salou en el marc d’una campanya de promoció que s’està realitzant a la Costa Brava i la Costa Daurada
Salou es promociona  al mercat polonès

Els agents de viatge polonesos durant la seva estada a Salou

Trenta-quatre agents de viatges de les societats TTOO i ITAKA, de Polònia, han visitat Salou en el marc d’una campanya de promoció que s’està realitzant a la Costa Brava i la Costa Daurada. Durant la seva estada a la capital de la Costa Daurada, els agents de viatge polonesos han conegut les característiques de les nou platges que ofereix Salou, alhora que han descobert l’àmplia oferta hotelera, d’oci, cultural, gastronòmica i de descans que té el municipi. De fet, el client polonès es mostra molt interessat, durant les seves vacances, en gaudir de destinacions amb una rica proposta de sol i platja.

En l’actualitat, l’aeroport de Barcelona rep del TTOO i ITAKA dos vols directes setmanals procedents de Polònia. La realització d’aquesta acció promocional amb el mercat polonès està adreçada a captar aquest mercat emergent, que té un turista que cerca destinacions de la costa on hi fa estades superiors als quatre dies, allotjats en hotels d’una categoria mitjana.

Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou es treballa de manera constant en la promoció de la destinació, posant l’accent en l’obertura de nous mercats interessats en la rica oferta que té i que es complementa amb les accions de promoció que realitzen el parc temàtic PortAventura i el sector empresarial de Salou.