Salou present a 'Bebés y Mamás', una de les fires dirigides a les famílies més visitades del pais

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou present a 'Bebés y Mamás', una de les fires dirigides a les famílies més visitades del pais
Salou, Calafell, Cambrils, Vila-seca i La Pineda Platja es promocionen conjuntament

Els quatre municipis certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a destinacions especialitzades en Turisme Familiar de la Costa Daurada, s’han desplaçat fins a Madrid recentment per estar presents a la fira Bebés y Mamás, i promocionar el producte familiar conjuntament tal i com ja van fer l’any passat. En la mateixa línea que en l’anterior  edició, els Patronats de Turisme han comptat amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i de PortAventura.

L’escenari que ofereix aquesta fira és una gran oportunitat per donar a conèixer la oferta especialitzada en matèria de família que disposen aquests municipis, ja que l’estand de la Costa Daurada és l’únic que ofereix informació sobre vacances per gaudir amb la família. Es va constatar un gran interès dels visitants en les destinacions de l’estand.  

Durant el cap de setmana, Salou, Cambrils, Vila-Seca-La Pineda i Calafell, van realitzar promoció de la seva oferta en una fira que l’any passat va comptar amb més de 70.000 visitants. Com a material de promoció, s’ha distribuït  fulletons informatius, guies de les empreses certificades de cada destinació i altres elements de marxandatge que s’han distribuït entre els assistents, principalment famílies amb nens entre els 0 i els 9 anys.

Un taller de globoflèxia i pintacares per als petits, la presència del Woody de PortAventura i una parella d’animadors per als nens, van ser el complement a la feina d’informació de mostradors que ha fet durant aquests dies el personal dels quatre municipis.