Salou, present a las fires de Rússia Intourmarket i MITT

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou, present a las fires de Rússia Intourmarket i MITT

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona manté la seva aposta pel mercat rus i en els últims dies ha participat en diverses accions promocionals, com les fires MITT i Intourmarket i una presentació a agents de viatge.

La fira MITT de Moscou se celebra del 18 al 21 de març i la Costa Daurada participa amb un espai propi en el pavelló de l'Agència Catalana de Turisme.

La fira compta amb més de 2.000 expositors i va rebre 38.000 visitants l'any passat.

La representació de la Costa Daurada compta amb la participació dels signants del seu conveni còrner internacional, que permet que diversos organismes participin conjuntament en diversos certàmens firals durant aquest any.

Així, també participen els patronats i oficines de Turisme de Salou, Cambrils, el Vendrell, Montroig, Tarragona, Torredembarra i Vila-seca.

Per part del sector privat, participen grups hotelers Costa Daurada Best Hotels, Estival Park Salou, 4R, Golden Hotels, Group Palas, Grup Resideix. H10, Medplaya,Ohtels i Portaventura.

D'altra banda, diversos patronats de turisme i la Federació d'Empresaris de Turisme de la Província de Tarragona van realitzar una presentació a 160 agents de viatge convocats pel touroperador Anex Tour, també a la ciutat de Moscou.

Aquest touroperador és un dels grans grups que opera amb des de 37 ciutats russes, canalitza clients en 18 països del món i treballa a Catalunya des de l'any 2011.

Els representants de la Costa Daurada també van participar en la fira Intourmarket de la capital russa, que compta amb el suport de l'Agència federal Russa del Turisme i del Govern

Aquest any s'espera una important contenció del mercat rus com a conseqüència de la devaluació del ruble, el conflicte polític generat amb Ucraïna, les sancions internacionals i la caiguda del preu del petroli.

Per això, es fa una valoració molt positiva del manteniment de vols entre Moscou i l'aeroport de Reus per part de Coral Travel, fruit del treball continuat durant més de dos anys entre aquesta companyia i la taula estratègica de promoció de l'aeroport.

L'estratègia dels actors públics i privats de la Costa Daurada és, doncs, mantenir el vincle i suport a aquest mercat, més enllà de la seva feblesa actual, pensant en el lideratge que s'exerceix i en la seva futura recuperació.