Salou rebrà mig centenar de cotxes clàssics com a meta de la VI Spain Classic Raid

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Salou rebrà mig centenar de cotxes clàssics com a meta de la VI Spain Classic Raid
A falta de poc més de dues setmanes perquè comenci la sisena edició del Spain Classic Raid, tot a punt per posar en marxa el cronòmetre d'un raid que aquest any farà parada a Salou

El Spain Classic Raid és el major raid de regularitat per a cotxes clàssics d'Europa i arriba a la seva sisena edició, que partirà el proper 30 de març des de Barcelona i recorrerà més de 2.000 quilòmetres per camins de terra per arribar, vuit dies després, a Madrid.

El Passeig Jaume I de Salou serà la meta de la primera jornada de la VI Spain Classic Raid, la qual tindrà com a punt de sortida el Port Olímpic de Barcelona. De nou un èxit en la inscripció després de l'edició anterior, on hi va haver un record en la repercussió amb un milió d'euros a tot tipus de mitjans de comunicació.

Gairebé un centenar d'equips participaran en aquesta edició del raid de regularitat per a cotxes clàssics més llarg d'Europa, que se celebrarà del 30 de març al 6 d'abril. Vuit etapes per gaudir de la conducció dels cotxes clàssics, la natura, els variats paisatges que ens ofereix la nostra geografia i la dificultat que comporten les proves de regularitat.

Més informació 

 

×