SALOU REP UNA DELEGACIÓ DEL TOUROPERADOR ANEX TOUR I AGENTS DE VIATGES RUSSOS

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / SALOU REP UNA DELEGACIÓ DEL TOUROPERADOR ANEX TOUR I AGENTS DE VIATGES RUSSOS
Salou rep una delegació del touroperador Anex Tour i agents de viatges russos

L’alcalde Pere Granados, juntament amb el regidor de Turisme, Benet Presas, han rebut una setantena d’agents de viatges del grup Anex Tour

Un grup de setanta agents de viatges del grup Anex Tour de les ciutats de Samara i Ekaterinburg, Novgorod, i Krasnodar (Rússia), han dut a terme aquests dies un fam trip per la Costa Daurada. Concretament, de Salou  han visitat diversos indrets, entre ells diversos hotels per tal de conèixer de primera mà la planta hotelera del municipi; a més de visitar PortAventura i els seus hotels. Els agents també han tingut l’ocasió de tastar la gastronomia local, a més de donar un tomb per alguns dels indrets de la població.

La delegació russa també ha passat per l’Ajuntament de Salou, on han estat rebuts per l’Alcalde, Pere Granados, i pel regidor de Turisme, Benet Presas, amb qui han estat comentant diversos aspectes del municipi. Tot seguit, s’ha dut a terme la presentació de Salou als agents de viatges i al touroperador a la sala Costa Daurada.

“Per nosaltres, com a receptors, és molt important que es posicioni Salou, l’oferta complementària de la que disposem i la zona que ens envolta perquè entenem que és un magnífic pol d’atracció per al turisme rus”, ha explicat Granados.

D’altra banda, Presas, ha assegurat que “s’intensificarà la tasca de promoció de visitants d’aquesta zona, a més d’introduir aspectes que puguin fer sentir més còmode al visitant rus que passi les seves vacances a Salou així com també amb promocions a altres països de l’Est; com per exemple la pàgina web del patronat en el seu idioma o més fulletons promocionals i d’activitats adaptats”.

Cal destacar que per aquesta temporada, el touroperador Anex Tour, ha apostat per efectuar diversos vols cap a Barcelona des de diverses ciutats russes, ucranianes, i de Bielorússia com ara Moscou, San Petesburg, Krasnodar, Rostov del Don, Ekaterinburg, Kazan, Samara, Kiev, Jarkov, Minsk, Krasnodar, i Nizhni Novgorod.

×