Uns seixanta instagramers participen en el primer instawalk de l’IgersMapSalou i en destaquen la gran quantitat de racons fotogènics

Sou a: Inici / Premsa / Notes de premsa / Uns seixanta instagramers participen en el primer instawalk de l’IgersMapSalou i en destaquen la gran quantitat de racons fotogènics
Durant el recorregut es van penjar 65 imatges amb l’etiqueta #IgersMapSalou i està previst que ens els pròxims dies se’n pengin més

Una seixantena d’instagramers van participar el diumenge 17 de setembre en el primer instawalk col·laboratiu que s’organitzava a Salou i que va recórrer a peu bona part del litoral de la capital de la Costa Daurada, des del Monument als Pescadors i el passadís del Club Nàutic, fins al far de Salou.

Els instagramers participants van destacar la gran quantitat de racons fotogènics que té la façana marítima de Salou, i molts van decidir que hi tornarien per a recórrer a peu, i amb més calma, el camí de ronda i fotografiar de nou aquests llocs. Els instagramers van captar amb les seves càmeres diferents escenes: pescadors tirant la canya, banyistes prenent el sol, nedant o fent snorkel, jocs d’ombres o reflexes espectaculars. Els participants van iniciar la ruta des del Patronat Municipal de Turisme de Salou, on es van fer una foto de grup, i on van retornar després de l’instawalk.

La iniciativa forma part d’un projecte conjunt entre el Patronat Municipal de Turisme de Salou, IgersMap i InstagramersTGN que vol recollir en un mapa físic (i on-line) els llocs i racons del municipi més instagramers o, dit d’una altra manera, que tenen més atractiu fotogràfic. Amb vistes a la pròxima temporada turística, aquestes rutes configuraran un mapa que serà editat en diferents idiomes i que servirà de pretext perquè els visitants que vinguin a Salou puguin identificar, recórrer i fotografiar aquests espais tan fotogènics. 

La segona edició de l’instawalk se celebrarà el dissabte 28 d’octubre, amb una nova ruta que completarà el Salou imprescindible per als igers. Amb les dues accions es preveu aplegar més de 300 fotografies que serviran per a identificar els punts en un mapa físic i en un altre de virtual que la gent podrà consultar a la web del Patronat Municipal de Turisme de Salou (http://www.visitsalou.eu/) i d’IgersMap (http://igersmap.com).

Els organitzadors de l’instawalk fa una crida per tal que, a través del hashtag #IgersMapSalou, la gent que pugui tenir bones fotografies actuals del municipi pugui etiquetar-les a Instagram i, d’aquesta manera, sumar-se al projecte.

×