PARCS DE SALOU

PARCS DE SALOU

Sou a: Inici / BD / Llocs d'interès / PARCS DE SALOU

PARC DE LA CALA MORISCA


És un espai de 9.200 metres quadrats situat entre Cala Crancs i Cala Morisca, en un entorn únic per les vistes, el paisatge i la vegetació arran de mar, i amb espectaculars roquers. Aquesta zona, amb diversos miradors amb vistes al mar on hi havia el conegut xalet de Pedrol Rius, s'ha convertit en un racó privilegiat que s'incorpora al recorregut del Camí de Costa, amb vistes inèdites cap a Cala Crancs i que voreja aquesta part més abrupta del litoral del nostre municipi fins ara poc coneguda.

La intervenció de recuperació mediambiental d'aquest espai, posa en valor i protegeix una zona de gran interès natural i ecològic, i converteix aquest indret privilegiat en un nou mirador al mar.

 

 PARC DE LA CIUTAT

 

Un espai amb gran varietat de plantes, petits estanys i racons per a gaudir de la tranquil·litat que ofereix l’entorn. Es tracta d’un espai ideal per al passeig i per a l’activitat a l’aire lliure de grans i petits. El parc té una superfície de 15.750 metres quadrats i es va construir al solar de l’antic Càmping Salou. És obra de l’arquitecte Antoni Bonet Castellana. 

 HORARI 2024                                                  

Setmana Santa (11 d’abril) al 30 juny – 8h a 20h

1 juliol al 31 d’agost – 8h a 24h
1 setembre al 30 setembre – 8h a 23h

1 d’octubre al 31 d’octubre – 8h a 20h

1 novembre a Setmana Santa (10 d’abril) - (dilluns a divendres): 8h a 14h
1 novembre a Setmana Santa (10 d’abril) - (caps de setmana i festius): 9h a 15h