TORRE VELLA

TORRE VELLA

Sou a: Inici / BD / Llocs d'interès / TORRE VELLA
Carrer Arquebisbe Pere de Cardona

 

Torre Vella de Salou

La Torre Vella és un centre d'art situat al carrer Arquebisbe Pere de Cardona. Aquest lloc està destinat a exposicions de pintures i al museu d'esmalt contemporani, amb una col·lecció d'esmalts d'autors nacionals i internacionals. A més, si l'Ajuntament dona l'aprovació, es poden celebrar noces civils.

L'arquebisbe de Tarragona, Pere de Cardona, va ordenar en 1530 la construcció d'aquest edifici de defensa per a protegir la població i els seus béns de les incursions pirates al Port de Salou, atrets per les flotes comercials. L'exterior presenta l'aspecte original, amb l'escut heràldic sobre la portalada. La torre està unida per un pont als edificis annexos, construïts en el segle XVIII. L'interior ha estat rehabilitat i és la seu d'un centre cultural dedicat principalment a exposicions d'art.

Vine a conèixer l'encant de la Torre Vella!

Horaris de la Torre Vella de Salou

La Torre Vella està oberta de dilluns a dissabte, de 18 h a 20 h (diumenges i festius tancat). L'entrada per als visitants és gratuïta.

A partir de divendres 17 de març 2023:
Divendres 17 de març, a les 20h, inauguració exposició: Llorenç Cervelló. 
La Torre 
Vella està oberta de dilluns a dissabte, de 18 h a 21 h (diumenges i festius tancat). L'entrada per als visitants és gratuïta.


T'hi esperem!