Fonts Ornamentals

Fonts Ornamentals

Sou a: Inici / CA / Dades d'interès / Informació d'interès / Fonts Ornamentals
Les Fonts Ornamentals són un impressionant espectacle d'aigua, llum i música. Les fonts es van inaugurar en 2007, les formen 1.000 assortidors i guèisers, i recorren el Passeig Jaume I, des de la Font Lluminosa fins a la Font Cibernètica, al costat de la Font decorativa dels Cargols. Gaudeix d'aquest gran espectacle!

Font Cibernètica

La Font Cibernètica és una de les Fonts Ornamentals de Salou. Està situada prop del Port i de l'Espigó del Moll, just davant del Patronat de Turisme de Salou. Un petit llac artificial acull una filera d'assortidors que culminen en un petit pont, dissenyat perquè grans i petits puguin caminar per sota d'uns increïbles dolls d'aigua. Al capvespre i segons temporada, es pot gaudir d'un impressionant espectacle d'aigua, llum i música.

Adreça: Passeig Jaume I

Horaris de la Font Cibernètica de Salou 2023:

ATENCIÓ: amb motiu de l'activació de la fase d'ALERTA del Pla de Sequera, la Font Cibernètica estarà fora de servei fins a nou avís.

  

Font Cibernètica

 

Font Laberint

La Font Laberint és una de les Fonts Ornamentals de Salou. Està situada enmig del Passeig Jaume I i es tracta d'un conjunt de guèisers que conformen un laberint circular d'aigua, on els més petits poden gaudir d'una experiència única, jugant entre assortidors d'aigua, especialment durant els mesos més calorosos de l'any.

Adreça: Passeig Jaume I (Altura del C. París)


Horaris de la Font Laberint de Salou 2023:


ATENCIÓ: amb motiu de l'activació de la fase d'ALERTA del Pla de Sequera, la Font Laberint estarà fora de servei fins a nou avís.

 

Font Laberint

 

Font Lluminosa

La Font Lluminosa és una de les Fonts Ornamentals de Salou. Obra de l'enginyer Carles Buïgas, es va inaugurar en 1973 amb una enginyeria excepcional de l'època i convertint-se en un element característic i un punt d'atracció emblemàtic del municipi. Està situada en el Passeig Jaume I i disposa d'un programa de fins a 210 combinacions i 100 assortidors. Al capvespre i segons temporada, es pot gaudir d'un fantàstic espectacle d'aigua, llum i música.

Adreça: Passeig Jaume I (Plaça Francesc Germà)

 

Horaris de la Font Lluminosa de Salou 2023:

ATENCIÓ: amb motiu de l'activació de la fase d'ALERTA del Pla de Sequera, la Font Lluminosa estarà fora de servei fins a nou avís.

 

 

Font dels Cargols

 

La Font dels Cargols és una obra de l'artista Joan Ripollès. Aquesta es troba a l'espigó del moll de Salou, davant del Club Nàutic. La escultura està feta de bronze patinat. És un castell de caragols, uns empenyen els altres, i per la punta de les antenes hi ha un petit sortidor d’aigua que fa un joc de moviments i soroll aquàtic.

ATENCIÓ: amb motiu de l'activació de la fase d'ALERTA del Pla de Sequera, la Font dels Cargols estarà fora de servei fins a nou avís.