Professionals del sector

Sou a: Inici

Missió, Visió i Objectius

El Patronat Municipal de Turisme de Salou és un ens amb participació pública i privada que treballa amb l’objectiu de promocionar Salou com a destinació turística capdavantera a la Costa Daurada.El Patronat Municipal de Turisme de Salou té com a objectiu la promoció d’activitats adreçades a beneficiar l’increment i la qualitat de l’oferta turística d’aquesta destinació de la Costa Daurada. És per això que, des del Patronat es vetlla per a promoure la presència activa de Salou en el mercat turístic. Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou també es treballa per a donar suport a la iniciativa privada de la localitat, per a fer créixer les estructures i els serveis de la destinació.

Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou es promou la realització d’enquestes de valoració de la destinació. Els resultats dels estudis són eines que permeten avaluar la qualitat i, a la vegada, diagnosticar noves estratègies i accions amb l’objectiu de garantir una millora constant.

El Consell d’Administració és el principal òrgan de gestió del Patronat de Turisme de Salou. Hi són representats tots els grups polítics de l’Ajuntament de Salou així com també els membres de les associacions turístiques del municipi i de PortAventura.